Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 18.05.2024, 16:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2014 » Березень » 27 » Шумоізоляція для BMW. Що застосовують?
20:28
Шумоізоляція для BMW. Що застосовують?

Моделі БМВ останнього часу можуть похвалитися безліччю достоїнств , в тому числі і відмінною шумоізоляцією, чого, на жаль не можна сказати відносно застарілих або побачили види автомобілях. А адже погодьтеся, до чого деколи пригнічують і відволікають сторонні шуми, що проникають в салон, будь то з вулиці або ж безпосередньо від вібрації деталей кузова. На практиці для поліпшення шумоізоляційних властивостей застосовують різні матеріали. При цьому для кожного виду шумів є свої особливості та технології.
Для початку розглянемо найбільш неприємні шуми - вібрація кузова. Для їх усунення використовують вібродемфірующі матеріали: бітум, полімери, бутилкаучук, які в свою чергу характеризуються коефіцієнтом механічних втрат (к.м.п.), адгезією і питомою вагою.
К.м.п. - є показником здатності шумоізоляціонного матеріалу гасити вібрації, і відповідно чим вище його показник, тим менше шумів буде проникати в салон автомобіля. Адгезія - показник стійкості клейового з'єднання, або простіше кажучи сила з якою ізоляційний матеріал утримується на ізольованій поверхні.
Вибір ізолюючого матеріалу залежить від ваших фінансових можливостей і цілей поставлених перед ізоляцією. Так, наприклад бітум та ізоляція на базі полімерів відрізняються невисокою ціною, в той час як ізоляція на основі бутилкаучуку трохи дорожче. З іншого боку - бітум досить важкий і складний в установці, полімерні матеріали - не застосовні на нерівних поверхнях і володіють слабкими шумогасильними властивостями. Що ж до бутилкаучукових матеріалів, то їх можна назвати найкращим з існуючих, рішенням.
Для того щоб ізолювати шуми, які виходять з поза, застосовують прокладки з поролону або пінополіетилену. Кожен матеріал володіє своїми властивостями і сказати про те який буде краще досить складно. Пенополіетилен найбільш часто застосовують для ізоляції підлоги, а поролон використовують в складних конструкціях де потрібна підвищена гнучкість матеріалу.
На сьогоднішній день асортимент шумоізоляційних матеріалів для БМВ представлений вітчизняними і зарубіжними виробниками. При цьому їх вартість миє варіюватися від декількох сотень до декількох тисяч рублів.
Наостанок варто сказати, що підвищення шумоізоляції БМВ краще всього довірити фахівцеві, інакше при усуненні одних шумів немає ніякої гарантії, що не виникнуть інші.
Інформація надана за матеріалами сайту
www.madi-auto.ru
Фото з сайту www.drive2.ru



Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 364 | Додав: dangerlive123 | Теги: ремонт автомобіля, шумоізоляція для BMW, авто новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz