Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 18.05.2024, 19:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2014 » Лютий » 12 » Ремонт BMW: ходова
15:13
Ремонт BMW: ходова
Для БМВ, як і для будь-якого автомобіля, основними елементами ходової частини є підвіски, колеса і звичайно ж, шини. Варто сказати, що основною функцією ходової частини є гасіння виникаючих в ході руху автомобіля коливань. Якщо ж взяти до уваги стан вітчизняних доріг, то не важко оцінити рівень і частоту пошкодження і зносу ходової частини БМВ, які в цілому розрахований на більш комфортні умови.
Саме тому технічний огляд і ремонт ходової частини БМВ слід проводити дещо частіше, незважаючи на рекомендовані виробником терміни.
Ознаки ушкодження ходової
Основний знос при частій їзді по бездоріжжю, доводиться на підшипникові вузли, а також тяги, амортизатори, кульові опори і опори стабілізатора. Як правило, більшість проблем з даними елементами, на практиці буде проявлятися у вигляді виникнення деякого опору автомобіля, особливо при виконанні маневрів і поворотів. Також, можна буде виявити характерні звуки: скрипи, тріск і т. д. Необхідно неодмінно пройти огляд в сервісному центрі і виконати діагностику ходової.
Втім, остання не буде зайвою і за відсутності явних ознак. І її неодмінно варто пройти при плановому ТО, адже встановлення ушкоджень на ранній стадії, можуть значно заощадити кошти і запобігти непередбачену поломку.
Явною ознакою виникнення проблем з ходовою частиною БМВ можна помітити при поворотах, значне збільшення гальмівного шляху і передчасне спрацьовування ABS.
Діагностика ходової
Для того щоб встановити несправність елементів ходової частини необхідно піддати перевірці різних вузлів і деталей. Ставляться сюди опорні пружини, чашки амортизаторів, підшипники і сайлентблоки, а також система гальмування. На основі проведеної діагностики може бути прийняте рішення про ремонт несправної деталі.
Варто відзначити, що при діагностуванні для кожного автомобіля повинна бути складена карта зносу вузлів і деталей, що дозволить у майбутньому спростити ремонт і обслуговування машини.
Інформація надана за матеріалами сайту www.madi-auto.ru
Фото з сайту www.qmotors.ru  


Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 429 | Додав: dangerlive123 | Теги: ремонт автомобіля, ремонт BMW, авто новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz