Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 18.05.2024, 19:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2014 » Лютий » 28 » Ремонт або тюнінг
17:59
Ремонт або тюнінг
Ремонт автомобіля з метою його модернізації і поліпшення технічних характеристик нерідко називають тюнінгом. Втім, останній термін має дещо ширше значення в практичному сенсі. Так, наприклад, тюнінг має на увазі кардинальні зміни не тільки внутрішнього устрою автомобіля, але і його зовнішнє перетворення, з метою створення більш оригінальних стильових рішень.
Для автомобілів марки БМВ зовнішній і внутрішній тюнінг нерідко проводиться не тільки для застарілих моделей, а й для абсолютно нових машин, що не вимагають ремонту. Виконується це в силу різних причин. Наприклад, автомобіль був спочатку куплений в базовій комплектації, з фінансових міркувань, але якийсь час по тому, з'явилася можливість додати в нього комплектуючі топових моделей, що буде тюнінгом.
З іншого боку, якщо необхідно виконати фарбування кузова, але при цьому замість звичайної заміни покриття, ви виберете нанесення аерографії, то в даному випадку основним завданням буде саме ремонт, а не удосконалення зовнішнього вигляду. Якщо ж автомобіль у фарбуванні не потребує, але ви вирішили, що його колір не підходить вашому стилю життя - така операція буде називатися тюнінгом.
За аналогією, при заміні несправного двигуна БМВ або будь-якого іншого вузла на такий же новий, або просто на справний, ваш автомобіль піддасться ремонту. Якщо двигун буде більш потужним або працювати на альтернативному паливі - в цьому випадку доречніше буде сказати тюнінг.
Варто сказати, що далеко не всі автомобільні сервіси пропонують і проведення ремонту, і виконання тюнінга. Багато мають ще більш вузьку спеціалізацію, наприклад, пропонуючи тільки зовнішній тюнінг автомобіля. Останній увазі роботу з кузовом і салоном, а також встановлення різних декоративних елементів. При цьому рихтувальні та ремонтні роботи в такому сервісі можуть бути не передбачені.
Втім, зовнішній тюнінг, може мати на увазі і більш серйозні завдання, яскравим прикладом яких є художнє різання кузова. Для виконання робіт цього рівня буде потрібна участь дійсно досвідченого і кваліфікованого фахівця. Те ж саме можна сказати і про внутрішній технічний тюнінг. Адже здійснити заміну двигуна на новий, що простіше, ніж підібрати і перебудувати систему автомобіля на більш високі експлуатаційні характеристики.
Інформація надана за матеріалами сайту www.madi-auto.ru
Фото з сайту www.vodi.ru  


Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 368 | Додав: dangerlive123 | Теги: авто новини, ремонт або тюнінг, ремонт автомобіля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz