Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 18.05.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2014 » Січень » 21 » Поширені неполадки двигунів BMW
15:18
Поширені неполадки двигунів BMW
Марка BMW вже давно для багатьох стала символом надійності і високої якості. Однак, як відомо нічого вічного та ідеального не існує і, так само як і для інших марок, автомобілям BMW притаманні поломки і несправності. Причини для цього бувають різні: аварії, важкі умови експлуатації та просто знос комплектуючих.
За статистикою несправності в двигунах BMW з'являються не раніше ніж після пари сотень кілометрів пробігу. Відзначимо, що силові агрегати баварців це досить складні механізми, діагностика і ремонт яких, вимагають особливих знань, досвіду і, звичайно ж, устаткування. Ремонт двигуна починається з діагностування, яке здійснюється за допомогою мотор тестерів і сканерів. Як правило, ця операція дозволяє виявити неполадки протягом декількох хвилин, після чого серце вашого залізного коня, можна передавати безпосередньо для ремонту.
Власне самі несправності, як і причини, можуть бути різними. Однак у більшості випадків при ремонті двигуна, багато професіоналів рекомендують обов'язково виконати очищення, промивання, продування, заміну прокладок і фільтрів. Не рідко дана операція і становить весь процес ремонту, наприклад, у разі забруднення системи подачі палива.
Мабуть, однією з найбільш неприємних поломок для двигунів BMW є перегрів, який, на жаль, зустрічається не так уже й рідко. Сприяти цьому може погана герметичність системи охолодження (в результаті чого утворюються повітряні пробки), несправність термостата або термомуфти, і як би це не здавалося банальним елементарна спека. Для того щоб визначити проблеми з термостатом достатньо при установці стрілки на четвертій частині шкали, доторкнутися до нижнього патрубка. У разі несправності він буде грітися. Проблеми з термомуфти найчастіше виникають при несправності підшипників або забрудненні. Залежно від навколишнього середовища можуть виникати як перегрів в спеку, так і зупинка двигуна під час проливного дощу. До слова останній випадок не смертельний, і при попаданні вологи під капот автомобіля необхідно просто почекати поки електричні контакти висохнуть або просто протерти їх.
Але якщо у випадку з погодними умовами все очевидно, то ось причини проблем з двигуном під час підйому виявити дещо складніше. Без ретельного огляду фахівця точно встановити несправність складно, однак як показує досвід, найбільш часто це відбувається через проблеми з карбюратором.
Інформація надана за матеріалами сайту www.allcarz.ru
Фото з сайту www.autoblog.com  


Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 373 | Додав: dangerlive123 | Теги: поширені неполадки двигунів BMW, авто новини, ремонт авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz