Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 18.05.2024, 14:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2014 » Січень » 28 » Найбільш часті поломки системи змащення БМВ
12:04
Найбільш часті поломки системи змащення БМВ
На жаль досконалих автомобілів не буває, і як би ви не намагалися піклуватися про свого улюбленця, він виходить з ладу і потребує професійного ремонту. Велика частина несправностей, особливо якщо справа стосується зарубіжних машин, викликана невідповідністю умов експлуатації у вітчизняних умовах, куди відноситься не тільки поганий стан доріг, але і кліматичні особливості, низька якість палива, а також підвищені навантаження на сам автомобіль.
Якщо говорити про найпоширеніші несправності для системи змащення, які виникають у автомобілів марок БМВ, варто відзначити, що в цих автомобілях передбачена система оповіщення водія про можливі проблеми.
Так, наприклад, якщо в якийсь певний момент перестала працювати контрольна лампа, з чим стикаються багато власників баварців, швидше за все, присутня несправність вимикача тиску масла. Щоб перевірити підозри, необхідно від'єднати дріт вимикача і з'єднати його з масою. Якщо лампочка не загориться - значить, справа в ній самій або ж стався обрив проводу, якщо загориться - потрібно замінити вимикач.
Зворотня проблема, коли лампочка горить постійно, сигналізує про перегрів масла в системі. У даному випадку слід, перш за все, вимкнути двигун і дати йому охолонути. Якщо після запуску мотора проблема повториться - перевірте тиск масла, а також справність електропроводки.
Про несправність може свідчити і рівень тиску масла. Якщо він занадто малий, і при цьому не залежить від оборотів мотора, найімовірніше присутнє засмічення фільтра маслозабірника, або останній зовсім несправний. Також це може вказувати на проблеми з насосом або підшипником, усунути які можна тільки в автосервісі.
Якщо рівень тиску низький тільки на малих обертах, вашу увагу має привернути клапан регулятора тиску, який найімовірніше просто заклинило. Для усунення проблеми необхідно очистити його від забруднень, що можна зробити самостійно або в сервісному центрі.
До слова про те, що клапан заклинило, може свідчити і високий рівень тиску при великих оборотах мотора, це вказує на те, що проблема виникла при його закритому положенні. Усунення несправності в цьому випадку також має на увазі чистку системи.
Інформація надана за матеріалами сайту www.madi-auto.ru
Фото з сайту www.stroika.biz.ua


Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 421 | Додав: dangerlive123 | Теги: авто новини, поломки системи змащення БМВ, ремонт автомобіля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz