Головна

Реєстрація

Вхід
Неділя, 19.05.2024, 06:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2014 » Червень » 10 » Як вибрати шини для БМВ?
18:06
Як вибрати шини для БМВ?

Вибираючи щось для свого автомобіля, ми постійно стикаємося з проблемою вибору. І навіть якщо ми вже давно знаємо що нам потрібно, що попалася на очі нова модель неодмінно викличе у нас сумніви. Не виняток у це складає і вибір шин для BMW. А адже типів шин так багато що і не дивно, що можна задуматися.
Однак якщо довіритися професіоналу, визначити основні критерії можна. Для того щоб визначитися з розміром шин необхідно врахувати: матеріал дисків, потужність мотора автомобіля і звичайно ж, сезон.
Вибирати їх настійно радимо із списку рекомендованих виробником вашої моделі БМВ.
Чим загрожує неправильний вибір розміру? Якщо ви прорахувалися з висотою або шириною шини, і вибрали менше необхідної, ви мимоволі збільшите навантаження на підвіску і підшипники, провокуючи тим самим ймовірність пошкодження диска. У разі, коли шина, навпаки, має більший розмір, знизиться керованість машини і виникне тертя шини об кузов автомобіля, а також підвіски.
Вибираючи з діапазону допустимих розмірів необхідно взяти до уваги, що чим ширше шина, ті більше буде площа зіткнення колеса з поверхнею шляху, що досить важливо при поворотах. Але це зовсім не означає, що вибирати слід найширші моделі, адже, по-перше, вони дорожчі, а, по-друге, збільшують масу автомобіля і, отже, витрата палива.
Раціональне рішення вибору ширини шини для БМВ полягає в наступному: для швидкісних і потужних баварців - рекомендуємо більш широкі шини, для стандартних міських мешканців - більш вузькі.
Втім, визначившись з вищепереліченими критеріями, проблема вибору не зникає. Адже залишається ще один важливий показник - ціна. Вартість шин для BMW - формується з якісних показників.
При цьому, всі ми пам'ятаємо про те що «скупий платить двічі, а то й тричі», оскільки більш якісна шина - більш довговічна, не викликає підвищення витрати палива і менш гучна.
Залежно від сезону шини для БМВ, як і для всіх інших марок автомобілів поділяють на зимові та літні. При цьому точно також перед власниками баварців постає питання про придбання шиповану або нешипованной гуми. Так чи інакше, все залежить від ваших доріг і, звичайно ж, прогнозу погоди.
Альтернативою в цьому питанні стануть шини для БМВ зі спеціальним асиметричним малюнком придатним як для ожеледі, так і для руху на асфальті.



Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 421 | Додав: dangerlive123 | Теги: авто новини, ремонт авто, як вибрати шини для БМВ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz