Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 18.05.2024, 12:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2013 » Грудень » 12 » Як підвищити швидкісні показники BMW
15:57
Як підвищити швидкісні показники BMW
Удосконалення експлуатаційних характеристик автомобіля - заняття нескінченне і захоплююче. Незважаючи на те що BMW спочатку є досить потужними і швидкісними автомобілями в порівнянні з іншими марками, питання про підвищення швидкісних показників залишається актуальним. Домогтися цього можна шляхом вдосконалення обслуговуючих вузлів і механізмів автомобіля, як комплексно, так і вибірково.
Збільшення показників двигуна. Здійснюється шляхом збільшення робочого об'єму і оборотів двигуна. Дозволяє в значній мірі підвищити швидкісні показники, але разом з тим це досить дорогий метод як при первісних витратах, так і в ході подальшої експлуатації. Даний спосіб реалізується заміною стандартних поршнів, розпредвалів, шатунів, клапанів і клонувати на деталі з меншою вагою, наприклад, титанові. Додаткова установка маслозбиральника і масляного радіатора вдосконалить систему подачі масла, що також вагомо позначиться на показниках швидкості.
Удосконалення систем надуву і охолодження. Для підвищення показників надуву застосовують установку компресора з ремінною передачею або ж спеціальної інерційної турбіни. При цьому нерідко змінюється конструкція в цілому. Поліпшення системи охолодження здійснюють заміною стандартного радіатора на більш потужний (більшого обсягу), що дозволяє уникнути перегріву при високих швидкостях. В якості альтернативних рішень також застосовують установку водяної помпи, термостата з більш низькою температурою спрацьовування і дифузора, направляючого повітряний потік на радіатор.
Удосконалення систем впускання і випуску. Систему впуску можна поліпшити, встановивши захисний екран, що запобігає повітряний потік від дії підвищеної температури, що утворюється в роботи двигуна.
Безпека
Підвищуючи швидкісні показники автомобіля, не варто забувати про вдосконалення систем безпеки. Вони повинні бути спрямовані, насамперед, на стійкість автомобіля, надійну фіксацію водія і пасажирів у кріслах, а також на постійний контроль стану автомобіля. Обов'язковим параметром є установка системи пожежогасіння.
Захоплення спортивними гонками, нерідко спонукає автовласників до необдуманого тюнінгу автомобіля.
Одним з таких є застосування в моторах BMW закису азоту, яке може зашкодити роботі двигуна. Сюди ж можна віднести установку нульових повітряних фільтрів і аеродинамічних обважень, які в основному несуть тільки візуальне навантаження .
Інформація надана за матеріалами сайту www.madi-auto.ru
Фото з сайту www.hdwallmages.com  


Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 439 | Додав: dangerlive123 | Теги: підвищити швидкісні показники BMW, авто новини, ремонт автомобіля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz