Головна

Реєстрація

Вхід
Субота, 18.05.2024, 21:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Ремонт автомобіля [24]
Авто новинки [24]
Автосалони [24]
Авто тюнінг [25]
Автоспорт [25]
Гума

Мастило

Головна » 2014 » Березень » 5 » Чи можна відремонтувати втоплений автомобіль?
19:50
Чи можна відремонтувати втоплений автомобіль?
Нестабільні погодні умови, що спостерігалися в Європі за останній рік, вплинули і на вітчизняний вторинний ринок автомобілів, де поява автомобілів утоплеників не рідкісне явище. Дешевий і, практично новий автомобіль, тільки пригнаний з-за кордону завжди повинен викликати пильну увагу при купівлі, і найкраще, звичайно ж, при виборі ретельно вивчити автомобіль на наявність ознак його перебування під водою. Адже це, істотно позначається на електричній частині автомобіля, мастилі основних вузлів і, безсумнівно призводить до виникнення корозії.
Що ж робити якщо ви все ж придбали потонувший автомобіль?
Уникнути такої ситуації вдається не всім. Хтось піддається жадібності, а хтось просто не дуже добре розбирається в автомобілях. Повернути машину природно не вийде, та й викидати її не хочеться. Так, що доведеться ремонтувати. До слова, вартість такого ремонту буде дуже високою, оскільки вам буквально доведеться перебрати автомобіль по шматочках.
Насамперед, і без будь-яких сумнівів, необхідна повна заміна електричної частини (якщо до вас її не виконав продавець автомобіля). Далі потрібно розбирання всіх закритих частин машини для повного просушування та обробки антикорозійними і протигрибковими засобами.
Повного промивання потребує двигун автомобіля, з обов'язковою заміною мастильних матеріалів. В цілому варто сказати, що для відновлення утопленого автомобіля необхідна заміна мастила всіх вузлів і механізмів, починаючи з підшипників і закінчуючи ручками для підйому стікол.
Після просушування всіх деталей, і зворотній збірці бажано замінити всі ущільнювачі, фільтри і оббивку салону. У деяких випадках варто зробити повну заміну крісел. Так, якщо в останніх залишиться вогкість вона може позначитися на здоров'я водія та пасажирів, а також спровокувати корозію контактуючи з металевою поверхнею.
Багато чого при ремонті утоплених автомобілів залежить від конкретного стану машини, ступеня занурення і часу перебування у воді, а також хімічного складу самої води (морська або прісна).
Інформація надана за матеріалами сайту www.madi-auto.ru
Фото з сайту www.fishki.net  


Категорія: Ремонт автомобіля | Переглядів: 381 | Додав: dangerlive123 | Теги: втоплений автомобіль, авто новини, ремонт автомобіля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
www.pit100p.at.ua © 2024
Конструктор сайтів - uCoz